Equip iesMed

Roderick Egal

Rodérick Egal

Delegat general

Ha estat director de comunicació de MAIF a França, director general d’Atlantis Seguros a Espanya i delegat de Crédit Coopératif. També ha dirigit projectes en l’àmbit de la inserció laboral i de l’habitatge social.

Alfredo Vela

Director Espanya i aliances

Ha estat president fundador de la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, i ha impulsat la creació de diverses mútues i cooperatives. És exdirectiu d’Atlantis Seguros.

Jordi Panal

Jordi Panal

Director financer i immobiliari

Ha estat director financer de diverses entitats del sector immobiliari i d’assegurances, així com consultor en organització i gestió. També ha participat en projectes de desenvolupament d’habitatge social. Actualment és el director d’Eurecos.

Paco Llorente

Paco Llorente

Directeur iesMed Tunisie

Enginyer forestal de formació, especialista en gestió de projectes. Ha desenvolupat la seva carrera professional en el món de la cooperació internacional per al desenvolupament, gestionant projectes de desenvolupament i innovació social a Europa, Amèrica i Àfrica.

Guillaume Thureau

Guillaume Thureau

Director desenvolupament i xarxes

Enginyer de formació, ha animat equips locals per projectes industrials del Grup Danone. Després es va unir al Comitè de direcció del grup a Algèria, on va donar forma a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa.

Dounia El Aflahi

Dounia El Aflahi

Gestió de projectes

Diplomada en la línia franco-britànica de Sciences Po Lille on es va especialitzar en Assumptes europeus i de l’INALCO; ha passat per l’Institut Francès del Pròxim Orient a Beirut, la Representació de la Comissió Europea a París i la Delegació de l’UE a Brasil.